PC | Xbox One | X360 | Akce | DLC

Střílečka Titanfall dostane první DLC už v květnu

I když vyšla úspěšná akce Titanfall teprve nedávno, již nyní máme dost informací o prvním rozšíření, které nese název Expedition.

Informace o prvním DLC vyzradili vývojáři z Respawn Entertainment na výstavě PAX East. Co nového můžeme očekávat? Především tři nové mapy nazvané Runoff, Swampland a Wargames.

Swampland se již podle názvu bude odehrávat v bažinách plných stromů. Jejich účel není jen estetický, ale i praktický. Po stromech se totiž budeme moci pohybovat, což dává hráčům možnost taktizování. Chcete vyřadit Titána ze hry? Není nic jednoduššího, než překvapit skokem z koruny stromu.

Další mapa, Runoff, je úzce spjata s mapou Swampland. Jelikož se nachází v její bezprostřední blízkosti, je zde mnoho vody a potrubí. Kdo ví, třeba nám vývojáři umožní bojovat i pod vodou.

1397356514-titanfall-expedition-art.jpg

Ani třetí mapa s názvem Wargames nepostrádá punc originality. Hráči se podívají na základnu pilotů, kteří se cvičí ovládání Titánů.

Titanfall: Expedition je prvním ze tří rozšíření, každé z nich bude dostupné za 9,99 dolarů. Pro ty, kteří by chtěli ušetřit pár dolarů je tu možnost koupit si všechny tři rozšíření za sníženou cenu 24,99 dolarů prostřednictvím Season Passu. Ten je dostupný pro Xbox 360, Xbox One a PC.

Váš názor Další článek: Kooperativní sci-fi Evolve se prezentuje na čerstvých obrázcích

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,