Střílečka Void Bastards vyjde už koncem tohoto měsíce

Komiksově stylizovaná střílečka Void Bastards s unikátním zpracováním se chystá přinést nový zážitek, který bude podobný legendám žánru.

Na konci minulého roku oznámili vývojáři z Blue Manchu, že chystají novou střílečku se svěžím designem, která nabídne  vesmírnou řež plnou taktického uvažování a drsných soubojů v komiksovém hávu. Teď nám konečně oznámili také datum vydání, které je naplánované už na 29. května. 

Vývojáři slibují, že se chtějí inspirovat tím, co jsme zažili například v Biosohcku nebo System Shocku 2, a není divu. Jeden z vedoucích vývoje, Jonathan Chey, totiž na obou slavných titulech pracoval. "Miluji hloubkovou simulaci, kterou System Shock 2 a Bioshock nabízí. Nejsou to jenom střílečky, ve kterých prostě hrou proběhnete. Chtěl jsem, aby bylo možné zažít stejnou zkušenost, aniž byste museli hrát tutéž hru pořád dokola. A zabalit střílečku do strategického kabátku se ukázalo jako skvělá cesta," řekl Chey.

Viod Bastards vás bude nutit přežívat složité situace, vyrábět potřebné předměty a prodírat se nehostinnými zákoutími vesmírného vězení Void Ark. Budete mít omezené množství nábojů i místa v inventáři a přežití tak rozhodně nebude žádný med. Čeká vás jedno důležité rozhodnutí za druhým. Hra vyjde na PC a Xbox One.

Váš názor Další článek: Moero Chronicle H: dungeon ala anime (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,