Studio Playground kutí nové RPG, pomocnou ruku podali tvůrci GTA 5 a MGS

Studio Playground Games, zodpovědné za výborné závody Forza Horizon 3, pro nás připravuje zbrusu nový projekt. A je to macek.

 

Studio Playground Games má za sebou celou řadu výborných herních kousků včetně např. závodů Forza Horizon 3. Před nějakou dobou jsme se dozvěděli, že pro nás tvůrci připravují zbrusu nový projekt, který má být RPG titulem s otevřeným světem. A co je ještě zajímavější, zavolali si do týmu na pomoc vývojáře takových hitů, jako je Grand Theft Auto 5, Hellblade či Metal Gear Solid. 

Jmenovitě jde o vývojáře Seana Eyestona, Willa Kennedyho a Juana Fernandeze di Simona, kteří se přidali do týmu jako čerstvé posily. A pokud vám tato jména nic moc neříkají, pak by měla, jelikož pracovali na velkých značkách herního průmyslu. Eyestone se tak ujme role projektového ředitele, Kennedy se postará o level design díky zkušenostem s GTA 5. Nakonec di Simon bude mít na starost systém soubojů, které jsme měli možnost vidět např. v Hellblade. 

Je tedy vidět, že se studio opravdu postaralo o to, aby byla novému projektu věnována náležitá péče a pozornost. My se rozhodně těšíme, až jej představí světu.

Diskuze (3) Další článek: Nesmrtelné Tamagotchi míří na mobily ve hře My Tamagotchi Forever

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,