Suicide Squad: Kill The Justice League míří na PC a konzole nové generace

Nejnovější projekt studia Rocksteady se konečně odhalil v plné kráse. Počkáme si dlouho.

Studio Rocksteady se prozatím k netopýřímu muži z Arkhamu nevrátí, ale to vůbec nevadí. Chystá pro nás totiž herní adaptace další populární komiksovky - Suicide Squad, která byla oficiálně potvrzena už před nějakou dobou. Nyní jsme se dočkali plnohodnotného odhalení a víme několik důležitých detailů. 

Tak především, hra se vyvíjí přímo pro novou generaci konzolí. Dočkáme se jí tedy na PC, PS5 a Xbox Series X, a to v roce 2022, což je sice nějaký ten měsíc daleko, ale vývojáři si alespoň dají záležet. Za druhé, oficiální název hry je Suicide Squad: Kill the Jusstice League, což může už v základu napovědět, kolem čeho se bude točit příběh. 

Vše se bude odehrávat v detailně zpracovaném otevřeném světě Metropolisu, kde se potulují staří známí - Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang a King Shark. Ti dostanou do vínku doslova sebevražednou misi - zachránit Zemi a odstranit světoznámé hrdiny z Ligy spravedlnosti. To znamená, že si budete muset podat takové kalibry jako Batmana či Supermana. 

Hrát by mělo být možné jak v kooperaci s kamarády, tak čistě singleplayerově, kdy budete moci přepínat mezi hrdiny víceméně za chodu. Samozřejmostí budou všemožné zbraně, vybavení a stromy schopností pro každého hrdinu, které budete moci vypiplat během svého putování napříč Metropolisem. 

Váš názor Další článek: Další hrou z univerza netopýřího muže jsou akční Gotham Knights

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,