Summer Game Fest: začátky Sherlocka Holmese a novinky od Riotu

Za posledních pár týdnů se toho v rámci letního festivalu opět urodilo docela dost. Pojďme se podívat na to nejdůležitější, co nám různá vývojářská studia představila.

Mafia Trilogy a menší obavy

Odhalení spojené s Mafií bylo velkou událostí minulého měsíce. Spousta spekulací, které ještě před tím kolovaly na internetu, se potvrdila. Například to, že definitivní edice druhého a třetího dílu jsou dostupné už nyní a pokud jste vlastníky klasických verzí, dostali jste ty definitivní zdarma. U druhého dílu to znamená vylepšené rozlišení, textury a upravené zvuky. Mafia III je pak pouze znovuvydáním hry, tak jak před čtyřmi lety vyšla. V obou případech základní hru doprovází i všechna DLC.

Mnohem zajímavější to ale je s remakem první Mafie. Jelikož se vše dělá od základu znovu, tvůrci se očividně nebojí sahat do základů hry. Čeká nás prý spousta změn, včetně vedlejšího obsahu a úprav příběhu. Ještě je brzy na to soudit, jestli to budou změny k lepšímu nebo horšímu. Aby ale nepanovala panika, že Mafii americké studio Hangar 13 ještě víc pokazí, tak jsme byli rovnou ujištěni, že vývoj mají na starosti i studia sídlící v Praze a Brně.

Velkou otázkou také byla přítomnost českého dabingu. Vzhledem k velkým změnám, o kterých stále konkrétně víme jen málo, není možné použít původní stopu. Společnost Cenega ale hned potvrdila, že čeština nebude chybět, jen zatím nevíme, jaké hlasy během hraní uslyšíme. Pokud vás zajímá víc, zamiřte na náš detailní rozbor. Jak to s remakem dopadne, se dozvíme 28. srpna.

Váš názor Další článek: Razer svolává herní komunitu do boje proti viru COVID-19

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,