Supreme Commander se připomíná

Už začátkem roku 2004 se objevily zvěsti o tom, že Chris Taylor pracuje ve své nové firmě na pokračování legendární realtime strategie Total Annihilation. Původní projekt byl ve své době doslova zjevením. Z dílen společnost Cavedog vyšel v roce 1997 titul, který znamenal v mnoha ohledech převrat v žánru RTS. Nekonečná variabilita jednotek, vektorová grafika, snadná modifikovatelnost a především neutuchající bitevní vřava v opravdové válce budoucnosti. Taková byla Total Annihilation, na jejíž odkaz hodlá Taylor navázat prostřednictvím Supreme Commandera, z nějž vám dnes přinášíme osm nových obrázků.

  
  
  

Na bohaté dědictví hodlá Taylor navázat s následovníkem, který však již nenese značku Total Annihilation. Ta je totiž nyní ve vlastnictví Atari (bývalí Infogrames), zatímco Supreme Commandera, jak se nový projekt jmenuje, bude vydávat THQ. Taylor zatím nevypustil pražádné podrobnější informace. Z teaserové oficiální stránky na webu GPG lze ovšem vyčíst (či spíše vyslyšet), že se opět můžeme těšit na pořádnou bitevní vřavu. Příběh bude opět zasazen do budoucnosti, objeví se spousty jednotek, a tentokrát bude záležet na velikosti. Údajně jsou v plánu skutečně OBROVSKÉ válečné stroje. Hráč se stane velitelem hvězdné armády, se kterou svede mnoho bitev na různých planetách. Opět se dočkáme velice komplexního herního systému, kdy se bude válčit na zemi, na vodě i ve vzduchu, a navíc se na to všechno budete moct podívat až z vesmíru (za pomoci satelitů).

A na závěr ještě jedna podstatná informace - Gas Powered Games konečně zprovoznili homepage. Na adrese www.supremecommander.com tak nyní můžete najít všechny informace o hře pěkně pohromadě.

Související informace (Supreme Commander):
Platforma: PC
Žánr: RTS
Výrobce: Gas Powered Games
Vydavatel: THQ
Homepage:
http://www.supremecommander.com/
Předpokládané datum vydání: 2006

Zdroj: Gamekult

Váš názor Další článek: Half-Life 2: Episode One klepe na dveře

Témata článku: , , , , ,