Supreme Commander vyjde koncem února

Pro všechno fanoušky Supreme Commandera máme dobrou zprávu. Společnost THQ dnes totiž oznámila, že očekávaný titul je již hotov a vyjde 20. února letošního roku. V ČR se hry (v české verzi) dočkáme o osm dní později.

  

Supreme Commander má dle slov autorů přinést do vod RTS pravé tsunami. Můžete zapomenout na jednoduchý princip známý z dnešních strategií: pokud máte dvě jednotky, vždycky prohrajete s tím, jenž má tři. Kdepak! Autoři tvrdí, že jde o čistou simulaci a nelze ji se strategiemi, které dosud vyšly, vůbec srovnávat.

Důraz na realističnost by se měl projevit při každém vašem kroku. Je zřejmé, že těžkotonážní bombardéry nedostihnou lehké stíhačky, stejně jako na zemi tank jen stěží dožene rychlého, šestinohého robota. To samé ovšem platí i o trajektorii střel – pokud se například budete snažit zasáhnout cíl z jedoucího tanku, musíte počítat s neúspěchem. Na druhou stranu je nutné brát v potaz, že stojící tank je pro nepřátelské letectvo velmi snadným terčem. Právě z toho chtějí tvůrci těžit. Každá jednotka bude svým způsobem výjimečná, ale také jednoduše zranitelná, pakliže se jí budete umět náležitým způsobem postavit.

Související informace (Supreme Commander):
Platforma: PC
Žánr: RTS
Výrobce: Gas Powered Games
Vydavatel: THQ
Homepage:
http://www.supremecommander.com/
Předpokládané datum vydání: 28. února 2007

Zdroj: CD Projekt

Váš názor Další článek: Galerie: Warhammer Online

Témata článku: , , , , , ,