Supreme Ruler 2020 se dočká rozšíření

Supreme Ruler 2020 už je na trhu nějaký ten pátek, a tak se programátoři z Battlegoat Studios rozhodli pro pokračování. Výjimečně však nepůjde o další díl, nýbrž o "pouhý" datadisk pojmenovaný výstižně - Global Crisis. Vydání je přitom naplánováno ještě na konec letošního roku, kdy bude možné add-on stáhnout ze serveru GamersGate.

  

Obrázky z původní hry

Tvůrci přislíbili, že Global Crisis nabídne všem zájemcům na 20 zbrusu nových scénářů, novou kampaň, která hráče provede třetí světovou válkou, vypiplanou hratelnost, rozšířený technologický strom, nové jednotky, jež rozšíří vaše řady, vylepšenou umělou inteligenci, propracovanější grafické ztvárnění a samozřejmě spousty dalších vylepšení, která dělají z add-onu nadmíru lákavý kousek.

Mimo to se vývojáři nechali slyšet, že se jistých změn dočká i uživatelské rozhraní, které by tak mělo hráčům usnadnit a především zpřehlednit dění na obrazovce. Jako by toho nebylo málo, byl do hry začleněn větší počet tutoriálů a in-game tipů, díky nimž bude hra srozumitelnější i naprostým nováčkům.

Závěrem ještě nesmíme zapomenout zmínit, že k hraní datadisku bude zapotřebí původní hra!

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | tahová strategie
Výrobce: Battlegoat Studios
Začátek prodeje: Q4 2008
Váš názor Další článek: Kdo vydá The Conduit?

Témata článku: , , , , , , , ,