Surviving Mars vám umožní kolonizovat rudou planetu

Unavuje vás planeta země? Díky titulu Surviving Mars od tvůrců posledních tří dílů série Tropico budete moci kolonizovat Mars.

Kolonizaci Marsu jsme tu již měli dokonce i v české tvorbě v podobě Take on Mars. Téma budování lidských kolonií v tajemném vesmíru však stále nevychází z módy. Tentokrát se jím inspiruje bulharské studio Haemimont Games, známé díky třetímu až pátému dílu série Tropico, pod vedením vydavatelství Paradox Interactive.

Vaším cílem bude vytvořit jednu z prvních kolonií na Marsu, ale hlavně se postarat o to, aby stabilně fungovala. V této budovatelské strategii budete stavět rozsáhlé komplexy a infrastrukturu, ale hlavně zajišťovat jídlo a kyslík pro vaše kolonisty.

Mimo možnosti upravit planetu k obrazu svému se vývojáři chlubí také tím, že každý kolonista bude mít své individuální dovednosti a problémy. Může se vám například stát, že se z nadějného vědce stane alkoholik. Dalšími prvky hry má být také průzkum povrchu, výzkum nových experimentů a kreativní hráči se mohou těšit na podporu modifikací.

Hra vyjde někdy v příštím roce na Xbox One, PS4 a PC.

 

Váš názor Další článek: Shadow Warrior 2 brzy vyjde i na konzolích

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,