Švédský titul Dominions 2: The Ascension Wars

Švédské vývojářské studio Illwinter Design Group dnes oznámilo svůj další projekt, kterým bude tahová fantasy strategie Dominions 2: The Ascension Wars, jehož distribuce se ujme společnost Shrapnel Games. Tento titul bude pokračováním jejich předchozí hry Dominions - Priest, Prophets and Pretenders. Zajímavostí je, že hra nebude určena jen pro operační systém Windows, ale budou si ji moci zahrát také majitelé Linuxu, Solarisu, a systému Mac OS. Nyní je hra ve fázi beta-testování a její vydání se plánuje na konec října letošního roku.

   

O co že ve hře vůbec půjde? Nebude to nic jiného než o postavení Boha ve vesmíru jednoho ze sedmnácti národů. Utkáte se s mnoha kandidáty, kteří také usilují o získání moci, a bude jen na vás, jak se vám povede všechny porazit. K tomu by vám měli pomoci zástupy armád, kněží, tajemní mágové, prorokové a další různorodé jednotky.

   

Významnou úlohu zde budou hrát hrdinové, kteří významnou měrou pomohou v bojích se svými speciálními dovednostmi. Ve hře nebude chybět stavění a dobývání pevností, sbírání rozličných předmětů, kouzlení, najímání žoldáků, špehování či úkladné vraždy a mnohé další aspekty patřící do žánru strategie. Hra kromě single-playeru bude obsahovat také multi-player, kterého se může zúčastnit až šestnáct hráčů.

 

Související informace (Dominions 2: The Ascension Wars):
Homepage hry:
http://www.shrapnelgames.com/illwinter/d2/.
Výrobce hry:
Illwinter Game Design
Vydavatel hry: Shrapnel Games
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Říjen 2003

Zdroj: Gamer´s Hell

Váš názor Další článek: Dvě dema strategie Empires: Dawn of the Modern World

Témata článku: , , , , , , , ,