Světové recenze na Hitmana jsou většinou pozitivní

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 4

Diskuze k článku

paulie  |  13. 03. 2016 09:56

- nad neustálým online připojením ve hře se tu již brečí pár let a všechny to očividně pořád baví - nevím jak ostatní, ale já už minimálně 10 let jsem připojený po celou dobu na net, co mi běží PC, takže nechápu tyhle nářky - a to prosím bydlím na vesnici uprostřed pole...
- hra šlape parádně, mám i5 2500k, 16GB ram, R9 280x - žádný bugy ani frame dropy, ani padání - jediné, co občas pozoruji jsou občas problikávající stíny..
- jinak k samotné hře - jde opravdu o návrat blood money, kdy máte neomezené možnosti jak zabít svůj cíl na obrovské mapě. Hra vám dává možnost různých šancí, které vás poté navedou na jednu z cest, jak by se dal odklidit který cíl a nebo jen dopomůžou se dostat na místa, kam byste se museli jinak složitě dostávat - samozřejmě tyto berličky jdou všechny vypnout v menu a poté se z toho stává ten pravý hitman, který všichni známe a kterého máme rádi
- epizodický systém se mi také nelíbí, ale bohužel nenaděláme nic, resp. dalo by se počkat s koupí, až to vydají celé, ale to jsme už nevydržel :)
za mě určitě 8/10 a už se těším na další cíle :)

 |   |  Odpovědět
pidalin  |  12. 03. 2016 02:13

To snad nemyslej vážně s těma recenzema!!!
Novýho Hitmana nekupovat!!!
Vyžaduje to neustálý připojení a furt jim padaj servery, takže si moc nezahrajete. Je to spíš špatnej vtip. Kdyby to vydali rovnou jako celou hru za peníze jako stojí plná hra tak bych byl fakt nasranej, takhle když to prodávaj epizodicky tak jsem akorát debil že jsem vyhodil 13 éček.
Hra jako taková uplně špatná neni, je to hodně jednoduchý, hra vás vede za ručičku a ukazuje vám rovnou všechny postupy jak se dá každej úkol vyřešit, ale ty ukazatele jdou v nastavení vypnout, to je asi jediný nastavení obtížnosti co je ve hře a budiž. Ale co jim už neodpustim je HW náročnost při tak hnusný grafice jakou to má. Vypadá to fakt příšerně, celá hra je uplně rozmazaná (všechno asi 5 metrů od hlavní postavy) jako kdyby tam byla ňáká forma DoF, ale žádný nastavení co by se týkalo depth of field v nastavení prostě neni takže se s tim nedá nic dělat, hra je rozmazaná.
Textury jsou jak z Dooma 3 a některý modely snad ještě horší.
Kdo nemá DX12 grafiku (pozor nVidie řady 900 maj jenom částečnou podporu) tak je v řiti uplně protože v DX11 je FPS ještě o dost horší. Palec dolu za takovou hru. Myslim že zkrachujou protože každej si koupí ten intro pack a když uvidí co je hra zač tak si další epizody nekoupí.
Pokud ta finální krabicová verze v roce 2017 nebude doladěná a bez online DRM tak jim předpovídam zánik, na tomhle zkrachujou, vydali nehotovej odpad a ne hru.

 |   |  Odpovědět
pidalin  |  12. 03. 2016 02:14

koukněte se na hodnocení přímo od hráčů na steamu, tam mezi 20 palcema dolů jsou možná 2 pozitivní recenze

 |   |  Odpovědět
Luke  |  12. 03. 2016 11:14

haha jako ovce... miluju když hodnotí hru lidi pár minut od spuštění. Já sem teď v Paříži. Za celou dobu mi to ani jednou nespadlo nebo neodpojilo. Grafika je dobrá, samozřejmě že to není nic extra v porovnání s požadavky, to souhlasím, ale mě to na AMD FX 6ti jádru a GTX 760 jede naprosto plynule. Takže by bylo super, kdyby lidi měli soudnost a napsali recenzi až po dohrání minimálně celého momentálně dostupného obsahu. Mě se spíš nelíbí ten epizodický systém, ale koupil jsem to jako celek, tak snad jen nebudou dlouhé prodlevy s mapama.
To že někteří nemají odpovídající železo, nebo mají rozhašený systém či internet na dvě věci nemůže vést k tomu, že po 5ti minutách dají záporné hodnocení. To je jako s Fallout 4. Tam to bylo stejné a jaká to je dobrá hra.
Takže klid a nejdřív to pořádně zahrajte.

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor