SWAT 3: Battle Plan

Praxí kdejakého vydavatele počítačových her se stala v případě akčních až strategických her edice datadisků, add-onů, upgradů či jakkoliv jinak to nazvete, jinými slovy vydávání dalších jednotek, skinů, misí či modifikátek pro danou hru. Pokud vás zajímá, jak se bude na svět dívat datadisk ke hře SWAT 3, jste na správném místě.
Praxí kdejakého vydavatele počítačových her se stala v případě akčních až strategických her edice datadisků, add-onů, upgradů či jakkoliv jinak to nazvete, jinými slovy vydávání dalších jednotek, skinů, misí či modifikátek pro danou hru. Pokud vás zajímá, jak se bude na svět dívat datadisk ke hře SWAT 3, jste na správném místě. Tím důležitým, co odliší tento datadisk jen od další várky nových misí, je důkladně propracovaná síťová hra. Svým způsobem se jedná o napravení chyby, které se autoři dopustili při vydání hry SWAT 3.

Battle Plan umožní hrát až deset hráčům zaráz po síti, Internetu ve třech různých síťových herních módech. půjde hrát jak za teroristy, tak za členy bojového komanda. Spolu s těmito novými herními módy přibude rovněž i editor levelů, editor skinů a zbraní. Nevím, do jaké míry bude možné vytvářet novozbraně (podvný výraz...:-|), bylo by každopádně velmi zajímavé pokusit se vytvořit pověstný Redemeer z Unreal Tournamentu. Shrnmě to – do podzimu letošního roku to všechno budou stejně jen sny, úvahy a nepodložené spekulace, že?

Váš názor Další článek: Pan Mravenec

Témata článku: , , , , ,