Tahové RPG Wartales chystá vydání plné verze. V novém regionu Alazar zavítáme do hor

Novinku od vývojářů Evolandu a strategie Northgard jste si mohli zahrát už delší dobu skrz předběžný přístup na Steamu. S posledním trailerem přišlo oznámení data vydání verze 1.0. Do světa postiženého velkou morovou epidemií se podíváme 12. dubna. Společně s tím tvůrci ukázali také horský region Alazar, který přidá novou příběhovou linku. 

Region ale není jedinou novinkou, která s vydáním plné verze přijde. Můžete očekávat třeba nové zbroje, další druhy nepřátel nebo vylepšení tvorby vašich postav. Základní premisa se ale nemění. Stále půjde o to, abyste se dobře postarali o svoji skupinu žoldáků. Na zaplacení vašich služeb má jen málokdo, a tak vám nezbývá nic jiného než prozkoumávat opuštěné vesnice a doly, jestli se tam náhodou neschovává něco užitečného. 

Většinou ale takhle narazíte hlavně na nepřátele, se kterými se utkáte v tahových soubojích ve stylu klasických RPG. Členové vaší skupiny rozhodně nepatří mezi čestné bojovníky, takže se nezdráhají používat nejrůznější lsti, aby získali výhodu. Musíte se ale sami mít na pozoru, protože nepřátelé už také nemají co ztratit. 

Váš názor Další článek: Želvy nindža mají dostat hru ve stylu moderního God of War. Půjde o adaptaci komiksu The Last Ronin

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,