Tajemstvím oplývající Posolsk

Jméno ruského spisovatele Olega Divova vám asi nic neříká, takže když vám prozradíme, že připravovaná adventura Night Watcher je inspirována jeho stejnojmenným dílem, asi to pro vás bude španělská vesnice. Pakliže jste tedy s knihou neměli tu čest, mile rádi vám nastíníme, o co zde půjde.

Vše začíná cestou mladého novináře Andreje Luzgina, který přijel do města Posolsk, kde beze stopy zmizel jeden jeho dávný přítel. Nicméně po příjezdu do města zjistí, že jeho kamarád není jediný, kdo se takhle „ztratil“. Podobná věc se stala většině obyvatel, jejichž zohavené mrtvoly se nyní volně válí po ulicích. Luzgin je zapojen do vyšetřování celé záležitosti, během něhož odhalí strašákovu pravdu. V Posolsku se tajně odehrávaly různé experimenty a výzkumy, přičemž pokusnými králíky se stali nevinní lidé. Aby toho nebylo málo, po čase Andrej zjistí, že ho někdo pozoruje. A ten někdo rozhodně není lidská bytost...

Stěžejním bodem titulu je samozřejmě výše zmíněná dějová linka, jejíž pomocí se tvůrci snaží nastolit děsivou mystickou atmosféru. Prostředí je vytvořeno v líbivém trojrozměrném hávu a budete ho moci obdivovat na celkem čtyřiceti pěti lokacích. Hra se snaží navázat na tradici takových adventurních velikánů, jako je Gabriel Knight: Sins of the Fathers, nebo The Black Mirror (Posel Smrti). Dále se můžete těšit na intuitivní a uživatelsky přívětivé rozhraní, množství logických puzzlů a obstojných 15 hodin hrací doby. To vše již na konci letošního roku.

NightWatcher_020.jpg NightWatcher_021.jpg
NightWatcher_022.jpg NightWatcher_023.jpg
NightWatcher_024.jpg NightWatcher_025.jpg
NightWatcher_028.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Adventury
Výrobce: Akella
Váš názor Další článek: Video: Fable, Empie a další

Témata článku: , , , , , , , ,