PS3 | RPG

Tales of Graces f trailerem připomíná blížící se anglickou verzi

Dokonce bylo oznámeno i přesné datum vydání hry v US.

Japonská verze Tales of Graces vyšla na Wii přesně před dvěma roky – 10. prosince 2009. Upravená a rozšířená PS3 verze s názvem Tales of Graces f byla vydána v Japonsku 2. prosince 2010 a konečně příští rok se dočkají hráči v US, protože nový trailer odhalil datum vydání – 13. března 2012. Což vzhledem k tomu, že konzole není regionálně uzamčena, znamená, že si klidně můžeme zahrát i my. Případně můžete počkat na evropskou verzi, která se podle Namo Bandai objeví v roce 2012.

VIDEO: 5152 'Tales of Graces f - Friendship trailer'

Má smysl se vůbec na dva roky staré japonské RPG těšit? Určitě, série Tales of patří mezi nejoblíbenější JRPG a Graces platí za podařenější díl. V herním magazínu Famitsu si PS3 verze vysloužila hodnocení 37/40, což bylo vůbec nejvyšší pro Tales of hru. Tedy než vyšla před nedávnem Tales of Xillia, která dostala 39/40. Vzhledem k překladatelské politice Namco Bandai se na ni můžeme těšit nejdřív v roce 2014. Jestli vůbec.

Tales of Graces vás seznámí s Asbelem Lhantem , synem feudálního lorda, který se po určitém incidentu z dětství rozhodl stát rytířem a získat tak sílu ochraňovat ostatní. Ovšem po smrti otce musí nastoupit na jeho pozici a tím teprve začne to pravé dobrodružství. Verze f přinesla několik vylepšení, jako je v první řadě příběh rozšiřující epilog, který přinesl dalších 10 hodin hraní. Upraveny byly i některé scény v příběhu, přibylo pár nových kostýmů pro hrdiny, bojové schopnosti a pochopitelně se vylepšení dočkala grafika.

Zdroj: Facebook      
 
Dostupné pro: PS3
Žánr: RPG | Japonské RPG
Výrobce: Namco Bandai | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 2012
Diskuze (5) Další článek: Ukrajinské studio GSC bylo uzavřeno, S.T.A.L.K.E.R. 2 zrušen

Témata článku: , , , , , , ,