Tančete a zpívejte s Wii

Všichni nedocenění (nebo méně talentovaní) hudebníci a tanečníci pozor, dostanete neopakovatelnou možnost prosadit se v nelítostném šoubyznysu! Branou do hvězdného světa vám bude titul Boogie SuperStar, určený na konzoli Wii, jejíž inovativní ovládání zaručuje skvělý zážitek. Nejenže se pokusíte zazpívat svou oblíbenou písničku, ale vy se k ní ještě musíte naučit i pěknou taneční variaci!

Bezchybná kombinace těchto dvou činností z vás udělá pravou superstar. Nicméně stejně jako ve skutečnosti zažijete mnoho perných chvil. Na druhou stranu, pakliže se necítíte na kariéru sólisty, klidně si můžete založit vlastní skupinu, a to díky módům pro dva a čtyři hráče. Jednotlivá vystoupení se odehrávají na dost zajímavých místech, jednou se například dostanete na luxusní jachtu a podruhé k u venkovnímu bazénu u jedné milionářské vily. Konkurence je však veliká a neméně dotěrná, takže se musíte skutečně hodně snažit.

Co se týče seznamu skladeb, jež budete mít k dispozici, jedná se o celkem sympatický výběr čtyřiceti více či méně známých singlů. Mezi interprety naleznete třeba Fall Out Boy s jejich písní Thnks Fr Th Mmrs, Timbaland, Hilary Duff, Leonu Lewis, Rhianu nebo Maroon 5. Nuže, chystejte peněženky Boogie SuperStar k vám přitančí již letos v říjnu.

large.jpg large2.jpg
large3.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: Wii
Žánr: Simulátory | Simulace zpěvu a tance
Výrobce: EA Games
Váš názor Další článek: Podrobné info o Chinatown Wars

Témata článku: , , , ,