Team17 představuje Worms Rumble. Nový díl přinese battle royale pro 32 hráčů

Oblíbení červíci po čtyřech letech přicházejí v novém díle, který se od jeho předchůdců značně liší.

V posledních měsících se oznamuje jeden návrat legendární série za druhým. Tentokrát jsou to Worms, oblíbená multiplayerovka, ve které jste pomocí často bizarních zbraní měli za úkol vyřadit ostatní týmy. Rumble ale zase jednou přináší dost odlišnou hratelnost.

Už se nebude hrát na tahy. Worms Rumble budou real-time arénovou plošinovkou, ve které se bude odehrávat battle royale pro 32 hráčů. Naštěstí to ale není jediný dostupný mód. Můžete se těšit také na klasiky jako je Deathmatch nebo Last Worm Standing. Hra bude podporovat také crossplay skrz všechny platformy. Momentálně to vypadá, že Worms Rumble vyjdou jen na PC, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Změna hratelnosti je razantní, ale na pohled vypadají Wormíci tak, jak si je pamatujeme z předchozích dílů. Také nebudou chybět legendární zbraně včetně svatého granátu. Po vydání do hry bude přibývat další obsah v rámci sezónních událostí, výzev a dalších kolaborací. Svého červíka si také budete moci upravovat. V tomhle ohledu to vypadá, že se mikrotransakcím nevyhneme. 

Vydání je plánované ještě do konce letošního roku. Pokud byste chtěli předběžný přístup, můžete se přihlásit do betatestu, který proběhne už za pár týdnů.

Váš názor Další článek: EA prosí zaměstnance a komunitu o neprodlené hlášení obtěžování

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,