Tekken X Street Fighter je prý stále ve vývoji, ten pokračuje slibně

Producent série Tekken Katsushiro Harada se konečně rozpovídal o osudu herního splitu dvou veleoblíbených sérií z žánru bojovek.

Ačkoliv byla hra Tekken X Street Fighter ohlášena již před pěti lety, od té doby o tomto projektu nebylo příliš slyšet. Až nyní, v rozhovoru pro japonský herní portál Famitsu producent série Tekken Katsushiro Harada uvedl, že Namco na hru nezapomnělo a v tomto okamžiku se nachází "v pokročilém stádiu vývoje". Harada ovšem, jak dodává Famitsu, jen tak nelelkuje a kromě práce na Tekken 7, Pokémon Tournament rovněž dozoruje nad projektem virtuální reality s názvem Summer Lesson, jež bude dostupná pro VR Playstation 4 - Projekt Morpheus.

V tomto okamžiku jsou již dokončeny modely, vybrány postavy, které si to rozdají v boji na život a na smrt, a v pokročilém stádiu vývoje jsou i herní systémy.

Někdo by mohl namítnout, že to za 5 let není zrovna mnoho, na druhou stranu, tvůrci se musejí snažit, jelikož v posledních letech se bojovek i díky činorodosti studia NetherRealm, jež chrlí jeden díl Mortal Kombat za druhým a do toho stíhá i vedlejší projekty typu Injustice, vyrojil bezpočet a každá další je podrobena kritice z řad hráčské komunity. A ačkoliv nepatřím mezi příznivce bojovek, tyhle dvě klasiky pohromadě v kvalitním provedení bych viděl skutečně moc rád.

Váš názor Další článek: Srpnové DLC balíčky k Batman: Arkham Knight odhaleny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,