Temná budoucnost ve hře SpecForce

Polské vývojářské studio Techland, debutující se svojí povedenou akcí Chrome, nyní pracuje na další first-person střílečce. Nový titul nese název SpecForce a dějem navazuje na již zmíněný Chrome, přičemž bude využívat i jeho upravený engine.

Příběh Spec Force je zasazen opět do budoucnosti, kdy lidstvo, sjednocené ve federační celek, osidluje sousední planety ve snaze najít nové nerostné suroviny a zdroje. Federace, absolutně nepřipravená na takovou expanzi, začne prodávat koncese na kolonizaci planet různým syndikátům. Celý planetární systém se za chvíli ocitá v jednom ohni, kdy mezi sebou válčící korporace plundrují nově obydlené světy. Kriminalita na jednotlivých planetách narůstá do dosud neviděných rozměrů.

  

Lidstvo se nevyhnutelně řítí do záhuby; anarchie ve městech jen kvete, na vysoké představitele Federace jsou úspěšně páchány atentáty a civilní obyvatelstvo strádá z nedostatku jídla a pití. V ulicích se začíná načerno distribuovat zvláštní droga posilující lidské vlastnosti. Síla, kterou touto drogou člověk získá, však jde ruku v ruce s agresivitou. Biologicky upravení teroristé se stávají hrozbou pro zbytek civilizovaného světa. Navíc, ona látka s největší pravděpodobností pochází z laboratoří některého ze syndikátů. Vy jste jedním ze speciálních agentů, kteří mají v rámci skupiny SpecForce zabránit pádu Federace a vypátrat, kdo stojí za nebezpečnou drogou.

Vcelku napínavý příběh bude základem taktické first-person akce, jenž kráčí ve šlépějích Chrome. Ke zdárnému dokončení budete muset využít nejen mnoha high-tech věciček a zbraní, ale také svůj tým a schopnost chytře ho vést. Zatím není známo větší množství informací, dá se ale předpokládat, že využijete i vozidel či bio-mechanických augmentací. Na obrázky přímo ze hry, se však můžete podívat již nyní.

  

  

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Další mapa pro Warcraft 3: Frozen Throne - Phantom Grove

Témata článku: , ,