Tennis World Tour 2 oficiálně oznámen, mrkněte na obrázky a trailer

Pokračování tenisového simulátoru vypadá nadějně.

První Tennis World Tour nebyl rozhodně špatnou hrou, chybělo mu ale spousta obsahu a především kvalitní simulace tenisu. Druhý díl má fanoušky potěšit realistickým tenisovým zážitkem a všemi unikátními charakteristikami daného sportu. Důraz také klade na kompetitivní hraní. Vývojáři se nechali slyšet, že dali na hráče a těží z více jak 700 tisíc ohlasů, které jim hráči poskytli. Dobrá volba.

Studio Big Ant v pokračování jejich Tennis World Tour chce hru obohatit inovacemi a dočkat se máme zápasu jeden na jednoho, kariéry, lokálního i online multiplayeru až ve čtyřech, hodnocených zápasů, 38 největších tenisových hvězd či Tie Break Tens.

Pokud stejně jako já o tenisu nevíte absolutně nic, tak Tie Break Tens je krátký zápas, kdy vítězem se stává ten, kdo jako první zahraje deset bodů, což je ideální pro ty, jež chtějí hrát rychlé série intenzivních zápasů.   

S šancí si zahrát za ta největší tenisová esa v těch nejslavnějších soutěžích světa a s více realistickou hratelností má hra šanci uspět jak u tenisových fanoušků, tak i mezi těmi nejnáročnějšími sportovci.

Tennis World Tour 2 se vyvíjí na PS4, Xbox One, Nintendo Switch a počítače. Vychází letos v záři.

Váš názor Další článek: Vydání strategie The Settlers bylo opět odloženo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,