Tento rok se žádného nového hlavního Mario titulu nedočkáme

Těšili jste se tento rok na nového Maria? To pro vás nemáme dobrou zprávu, letos se žádného nedočkáme.

V minulém roce jsme si mohli konečně zahrát osmý Mario Kart, který byl jednoduše skvělý. Pokud jste ale čekali, že si i v tomto roce zahrajete nějakého nového Maria, firma zodpovědná za tuto legendární sérií má pro vás smutnou zprávu. Bill Trinen odpovědný za marketing v americkém Nintendu potvrdil v nedávném interview pro Reno Gazette-Journal, že žádný Mario letos nevyjde.

Bill to zdůvodnil tím, že společnost nechce až tolik značku ždímat, což můžeme pozorovat i u ostatních titulů Nintenda. Nejnovější Super Smash Bros. vyšel až po sedmi letech a jinak tomu nebylo ani u Pikmina 3. Tituly s Máriem sice vychází pravidelněji, rok po Mario Kart 8 je ovšem ještě brzy.

Zpráva je to vcelku překvapující, neboť ještě v dubnu minulého roku bylo oznámeno, že studio stojící za Super Mario 3D World pracuje na dalším pokračování značky.

Pro fanoušky může být menší útěchou Mario Maker, který vyšel začátkem tohoto roku. Hra nabídne podobné možnosti jako LittleBigPlanet, tedy vytvoření si vlastních levelů v klasickém 2D NES stylu.

 

Váš názor Další článek: Podívejte se na několik nových krásných obrázků z Batman: Arkham Knight

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,