Tento týden v GTA Online: dvojité odměny, $100K bonus a další

Pojďte si vydělat nějaké ty prachy!

Rockstar nelení a oživuje GTA Online dalšími výzvami. Zahrajte si tento týden a po splnění jakékoliv mise se těšte ze 100 tisíc dolarů. Tyto peníze vám budou doručeny skrze vaší banku ve hře. 

Všechny Mobile Operations mise tento týden navíc také budou nosit zdvojené odměny. Dále, Bunkry a veškerá Mobile Operations centra jsou v akční časově limitované 40% slevě. Dvojité peněžní odměny jsou i za Gunrunning a Survival Series, za které navíc také dostanete zdvojené RP.

Warstock Cache a Carry Cap dostanete zcela zdarma za pouhé nalogování se do hry kdykoliv mezi dneškem a 30. zářím.

rocket-1152x648.jpg

Protože sám moc dobře vím, jak moc jsou v GTA Online peníze potřeba, tak bych vám rád prozradil, že pokud si svůj Social Club tento týden spárujete s Prime Gaming účtem, dostanete 200K dolarů. Propojením účtu dostanete navíc také další jednorázový bonus, který činí 1 000 000 $.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Váš názor Další článek: Fall Guys je stroj na peníze, při vydání vydělal přes 185 milionů dolarů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,