Terminátor míří na naše obrazovky

Že se chystá zbrusu nový film s vráždícím robotem z budoucnosti už jistě víte. Že byla hlavní úloha svěřena Christianovi "Batman" Baleovi pravděpodobně víte taky. Ale, že se společnost Warner Bros. rozhodla připravit rovněž herní adaptaci jste mohli tak maximálně tipovat. Jmenovaná firma to však dnes oficiálně potvrdila, přičemž neopomenula dodat, že se jí dočkáme pravděpodobně příští rok na dosud nespecifikovaných platformách. Playstation 3 a Xbox 360 však jsou sázkou na jistotu.

Vývojem hry bylo pověřeno tvůrčí studio GRIN, jež se prozatím může pochlubit pouze hříčkou Bionic Commando: Rearmed, či PC verzí taktické střílečky Ghost Recon: Advanced Warfighter. I přesto ale tvůrci hýří optimismem a slibují unikátní výlet do světa ovládaného roboty, na nějž budeme nazírat z pohledu třetí osoby.

Abychom nic neopomenuli dodáme ještě, že filmová předloha dorazí do kin nejspíš v červnu příštího roku, kdy bude pravděpodobně možné vyhlížet i hru samotnou. Jako obyvkle, jakmile se dozvíme něco bližšího, ihned vás budeme informovat.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce | Third-person střílečka
Výrobce: GRIN
Začátek prodeje: 2009
Váš názor Další článek: Dnes 4 nové WiiWare hry

Témata článku: , , , , , , , , ,