TES Online nebude vyžadovat PS Plus, Xbox Live Gold však ano

Venku je zajímavá informace, která pravděpodobně nepotěší majitele konzole Xbox One. Pokud totiž plánujete nákup nového MMO z univerza svitků, připravte si penízky navíc.

Vývojáři na oficiálním PS Blogu potvrdili, že nebude hra The Elder Scrolls Online vyžadovat bonusovou službu PS Plus, kterou jinak potřebujete k hraní multiplayerových her na konzoli PS4. Majitelé této konzole si tak vystačí s měsíčními poplatky za hru samotnou, které se budou pohybovat kolem 15 dolarů měsíčně.

To majitelé konzole Xbox One budou muset sáhnout po zlatém účtu Xbox Live, jinak si hru střihnou jen stěží. Kluci ze ZeniMaxu prý už v srpnu uplynulého roku domlouvali, aby i hráči na konzoli Xbox museli platit jen za hru samotnou, nakonec ale z toho sešlo. Přívrženci Sony tak podle všeho nějakou tu korunu ušetří.

A když už mluvíme o nadcházejícím MMO ze světa TES, podotkneme, že včera unikl na stránkách Amazonu obrázek Imperiální edice hry, ve které nalezneme parádní bonusy. Vše už samozřejmě bylo z webu staženo, někdo ale stihl obrázek popadnout a my vám ho tedy můžeme ukázat.

V Imperiální edici podle všeho bude vedle sběratelské krabice a steelbooku také socha zloducha Molaga Bala, velká mapa Tamrielu, knižní průvodce po herním světě o 224 stranách a bonusový in-game obsah, jako např. bílý Imperiální kůň, domácí zvířátko krab, prsteny Mara či možnost hrát za Imperiála.

1390955130-eso-imperial-edition-leak.jpg

The Elder Scrolls Online vychází v dubnu pro PC a Mac, v červnu pak pro konzole nové generace.

Váš názor Další článek: Podívejte se na trojici nádherných obrázků z třetího Zaklínače

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,