Test Drive Unlimited 2 oznámeno

Po různých náznacích a uniklých informací přišlo na řadu oficiální oznámení. Společnost Atari s týmem Eden Studios dnes okryli chystané závody Test Drive Unlimited 2. Pokračování velmi populárního prvního dílu se chystá na podzim letošního roku, a to pro PC, Xbox 360 a třetí PlayStation.

Z tiskové zprávy jsme se dočetli, že autoři chtějí sloučit hru pro jednoho a více hráčů do jednoho rozsáhlého světa, který by prostřednictvím nejrůznějších updatů a samotných hráčů stále žil. Znamená to tedy, že singleplayerová část bude pravděpodobně propojena s tou multiplayerovou.

tdu2-1.jpg

Silnice nového a dosud neprozkoumaného světa (zřejmě se nevrátíte zpět na Havaj) byste tak nikdy nebrázdili sami, nýbrž by se k vám vždycky někdo přidal. Budete moci zakládat nejrůznější týmy, kupovat nemovitosti, oblečení a mnoho dalšího, co jde v ruku-v-ruce s podobným životním stylem.

Kromě propojení dvou světů budou automobily disponovat více nespecifikovaným model poškození a měnit se bude i denní doba a opomenout nemůžeme efekty počasí.

tdu2-2.jpg tdu2-3.jpg

 

Zdroj: TZ

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Závodní
Výrobce: Eden Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 2011
Diskuze (3) Další článek: Víme, kdy vyjde Blur

Témata článku: , , , , , , , , , ,