Test Drive Unlimited vyjíždí

Stejně jako stařičký Test Drive redefinoval žánr závodních her na PC, nový Test Drive Unlimited, jenž je plánovaný pro Xbox 360, hodlá udělat to samé na next-gen konzolích. Zatím můžete prozkoumat, jak autoři naplňují svá slova po stránce grafiky - světlo světa totiž uzřela čtrnáctka nových obrázků.

   
   
   
   
  

Cestou k cíli je podle autorů především online herní svět; samostatně fungující entita kde se hráči budou scházet, povídat si prostřednictvím chatu, zakládat kluby a společně závodit na více jak 1000 mílích klikatých silnic na Hawaii. Atari si jako impozantní kulisu vybrali ostrov Oahu, jenž je vyhlášený svými přírodními krásami i rozmanitým reliéfem. A teď se podržte; podle některých zdrojů se v tomto vysoce detailním prostředí utkají "tisíce" hráčů online, volně se projíždějících nebo závodících. Číslovku v uvozovkách musíme brát s rezervou, ovšem s velkou podporou multiplayeru se v případě Test Drive Unlimited zkrátka musí počítat.

Závodit se bude ve 150 licencovaných strojích, ať už na motocyklech nebo v kabině čtyřkolových dravců. Světové renomované značky jako Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby nebo Jaguar nabídly své nejlepší kousky pro vaši potěchu. Díky nové renderovací technologii budou mít všechny automobily propracovaný interiér, včetně takových drobností jako plně ovladatelné radio, elektrická okna či stěrače. Své miláčky si pak po závodě uložíte do vlastní garáže, která bude zároveň sloužit jako galerie vašeho vozového parku.

Související informace (Test Drive Unlimited):
Platforma: Xbox 360
Žánr: Závodní
Výrobce: Atari
Vydavatel: Atari
Homepage:
http://www.testdriveunlimited.com/
Předpokládané datum vydání: Březen 2006

Zdroj: Jeux-France

Váš názor Další článek: STALO SE 29. 3. - Změna v Matrixu

Témata článku: , , , , , , , ,