The Ascent slaví velký úspěch, během víkendu vygeneroval 5 milionů dolarů

Kyberpunková hříčka od Neon Giant trefila hřebík na hlavičku.

The Ascent je kyberpunková kooperační střílečka, která nám spadla na hlavu trochu nečekaně a stejně nečekaně všechny fanoušky uhranula skvělou atmosférou, výbornou akcí a zábavnou kooperací. Očividně si to kromě recenzentů myslí i hráči, protože během jednoho víkendu se vývojářům podařilo vydělat 5 milionů dolarů a dostat se na první příčku globálního žebříčku Steamu.

Tak velký úspěch tvůrce příjemně zaskočil a ti i nadále pracují na záplatách a opravách, které jsou rozhodně potřeba. Titul totiž strádá celou řadou bugů a technických chyb, kvůli kterým je občas zcela nehratelný. Doufáme tedy, že se tým postará o co nejrychlejší vypiplání zážitku, který si hra bezesporu zaslouží. 

Titul nese název po korporaci The Ascent Group, která začala vlastnit všechny a všechno. Jakmile ale dojde ke kolapsu této korporace, celý svět je uvržený do chaosu a odkázaný na sebe. Gangy a zlé korporace se snaží na tom získat a vy budete muset bojovat, abyste jim v tom zabránili a zároveň zjistili, jak k pádu společnosti došlo.

Váš názor Další článek: Letošní Call of Duty slibuje příběhovou kampaň, kooperaci i multiplayer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,