Akce | Wii

The Conduit bez podpory MotionPlus

V rozhovoru pro 1UP se šéf High Voltage Software, Eric Nofsinger, vyjádřil k důvodu, proč v jejich očekávané hře, The Conduit, chybí podpora Wii MotionPlus. „Mohli jsme samozřejmě podporu zabudovat, jelikož nám Nintendo včas poskytlo hardwarové a vývojářské podklady,“ začíná Nosfinger.

VIDEO: 970 'The Conduit - trailer'

„Jakkoliv je ale pro nás implementace této „featury“ zbytečná, protože není zapotřebí v námi plánovaném systému soubojů. Doufali jsme, že MotionPlus přinese citlivější zaměřování, ale podle všeho se zatím zdá, že přinese především lepší přenos pohybu od hráče ke konzoli, takže v současné době by se dalo o MotionPlus uvažovat, pokud by hra měla obsahovat „face to face“ souboje, což neobsahuje. Proto jsme se rozhodli tuto podporu v The Conduit vypustit.“

conduit_gallery_005.jpg conduit_gallery_008.jpg

1UP podotkla, že v prvních stadiích hry bylo mnoho zbraní pro boj na blízku, které by byly s MotionPlus optimální – do závěrečného stádia vývoje se ovšem nedostaly. Jedinou novinkou, kterou tato FPS hra bude mít, je podpora Wii Speak, kterou Nofsinger označuje za fantastickou a pro online multiplayer klíčovou funkci. Připomeňme si, že Wii Speak je mikrofon, který pomáhá k přenosu hlasu – nativně je dodáván k Animal Crossing: Let`s Go to the City.

Zdroj: Videogamer
 
Dostupné pro: Wii
Žánr: Akce | střílečka
Výrobce: High Voltage Software | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 26. června 2009
Váš názor Další článek: Víme, jaký bude nový RE na Wii

Témata článku: , , , , , ,