The Crew bude příští týden na PC zdarma

Ubisoft se v rámci oslavy svého třicátého výročí rozhodl, že počínaje 14. září bude jeho závodní titul The Crew na PC zcela zdarma.

V rámci oslav svého třicátého výročí vypouští Ubisoft každý měsíc jeden titul zdarma. Zatím se to týkalo titulů Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell a Rayman Origins, který je dosud ke stažení zdarma. Rayman Origins si však můžete zdarma stáhnout pouze do 14. září, kdy ho vystřídá závodní titul The Crew.

The Crew přitom bude stažitelný zcela zdarma až do 14. října. Jedinou podmínkou je, že musíte být členy Ubisoft Clubu, členství je však opět zcela zdarma.

Nutno podotknout, že se jedná o velký ústupek ze strany Ubisoftu. The Crew vyšlo teprve v prosinci roku 2014 a dodnes ho na Steamu pořídíte za 30 eur. Pokud o hře chcete vědět víc, přečtěte si naši recenzi. V ní si The Crew sice odneslo pouhé tři hvězdičky z pěti, můžete si být ale jisti, že za naši oblíbenou cenovku zdarma určitě stojí.

Pokud se do hry pustíte, možná se vám zalíbí i chystané rozšíření Calling All Units. To se zaměřuje na honičky s policií a jeho datum vydání je stanoveno na 29. listopad na platformách Xbox One, PS4 a PC.

Diskuze (8) Další článek: Microsoft odhalil systémové požadavky Recore

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,