The Division 2 přibližuje Season Pass a další obsah, který rozšíří hru

Druhý díl taktické akce The Division se postará o to, aby nabídl hráčům solidní porci obsahu.

Zatímco Anthem je na tom z hlediska obsahu zatím bídně a až čas ukáže, zda Bioware dokáže hráče opět zaujmout, Ubisoft se zuby nehty snaží nalákat fanoušky na pokračování taktické akce The Division. Ta si totiž vzala k srdci mnohé připomínky u jedničky a vydavatel nyní odhaluje nejen Season Pass, ale i hutný obsah do prvního roku po vydání. 

Na rozdíl od prvního dílu se Ubisoft v mnohém poučil. Především tedy bude veškerý stěžejní obsah zcela zdarma pro všechny hráče nezávisle na Season Passu. Během prvního roku se dočkáme tří dodatečných příběhových epizod, herních režimů a specializací (resp. tříd)

Ptáte se, jaké výhody tedy budou mít majitelé Year 1 Passu? Především si budou moci zahrát veškerý obsah s týdenním předstihem. Také dostanou okamžitý přístup ke třem novým specializacím (obyčejní hráči budou muset grindit pro jejich odemčení). Samozřejmostí jsou exkluzivní mise, kontrakty a výzvy, které budou dostupné pouze pro majitele Passu. 

Jako poslední novinkou se jeví obligátní mikrotransakce, resp. monetizace obsahu. Ubisoft naštěstí potvrdil, že lootboxy ve hře sice budou, ale stejně jako v případě minulého dílu nabídnou pouze a jen kosmetické parádičky, které nebudou mít žádný vliv na hru. Bude tedy už jen na hráčích, zda si budou chtít pořídit něco fešného za reálné peníze. 

The Division 2 vychází 15. března letošního roku pro PC, PS4 a Xbox One. 

Váš názor Další článek: Oddmar: vítěz Apple Design Awards i na Android (mobilní recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,