The Division nabídne propracovaný systém klanů

Připravovaný MMO titul z dílen Ubisoftu rozhodně nadzvedl na výstavě nejedno obočí. Postupně se ven začínají dostávat střípky informací o celkové hratelnosti a struktuře hry.

Určitě vám neuniklo, že se jedná o online titul s permanentním internetovým připojením. Jako každý správný multiplayerový kousek přinese i The Division propracovaný systém klanů s bohatou podporou a především minimálním omezením. Prý bychom ani neměli být limitováni počtem členů, které do svého klanu přizveme.

To vydavatel prozradil v rozhovoru pro IGN. Ačkoliv jsme se nedozvěděli maximální číslo hráčů, jež se vejdou do jednoho klanu, měli bychom prý mít volné ruce. PvP souboje hrají v příběhu velmi důležitou roli, stejně jako RPG prvky. Vaši postavu si tedy budete moci obohatit mnoha rozličnými detaily, jako je oděv, zbraně, gadgety a jiné. Nechybí ani vylepšování schopností.

Základním pilířem hratelnosti tak budou souboje mezi jednotlivými klany, které se budou snažit ve zpustošeném New Yorku plnit své vlastní úkoly a mise, aby zachránili společnost od kompletního zhroucení.

The Division se připravuje pro PS4 a Xbox One na příští rok. Nevylučují se ani další platformy.

Váš názor Další článek: Plakát vyzradil pokračování Resident Evil: Revelations

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,