The Division se povedlo, tvrdí fanoušci v novém traileru

The Division pod hlavičkou Ubisoftu je zatím velkou neznámou co se kvality týče, fanoušci, kteří měli možnost si alfaverzi vyzkoušet, jsou však nadšeni.

Ubisoft poslední dobou hází na trh jeden nesplněný slib za druhým a online akce The Division se od dob svého oznámení posunula z nejočekávanějšího titulu roku na zatracovaný downgrade. Možná ale svítá na lepší časy, jelikož kluci z Massive pilně pracují a alfaverze prý ukazuje, že tu stále šance je.

Vývojáři si do útrob svého švédského studia pozvali některé fanoušky, kteří si mohli naživo osahat alfa verzi hry na konzoli Xbox One a zjistit tak, jak titul konečně opravdu vypadá a jak se hraje.

Překvapivě jsme se dočkali vlny nadšených ohlasů a potvrzení, že i přes viditelný downgrade oproti původní vizi vypadá hra parádně, především ztvárnění New Yorku po pádu společnosti je prý dechberoucí a realistické.

Co je ale podstatně důležitější, hratelnost je výborná, a to jak pro jednotlivce, tak skupinky. Atmosféra je nasáklá nebezpečím, vývoj postavy a RPG prvky jsou na úrovni a Temné Zóny jsou prý pořádnou výzvou. Že by se tedy hra postupně začala zvedat ze zaprášené podlahy? Doufejme v to!

Diskuze (7) Další článek: Oznámen Homeworld: Deserts of Kharak, vychází 20. ledna

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,