The Division si bez internetu nezahrajete, říká Ubisoft

Nová generace konzolí bude především o otevřených světech, život však do nich vdechne permanentní internetové připojení.

To si alespoň myslí Alain Corre, výkonný ředitel evropské divize Ubisoftu, který se v rozhovoru pro zahraniční Eurogamer rozpovídal o nadcházejících titulech studia. Minimálně dva připravované tituly – The Division a The Crew – budou vyžadovat neustálé internetové připojení, i když zrovna nebudete hrát s přáteli.

Corre to vysvětluje tím, že bude nová generace především o velkých, otevřených, živoucích světech. A tím rozhodně nemá na mysli NPC postavy. The Division je navíc koncipováno jako MMO, takže je tu internet jedním ze základních prvků.

1370928588-the-division-1.jpg 1370928595-the-division-2.jpg 1370928598-the-division-3.jpg

The Division bude vyžadovat neustálé připojení k internetu, protože je tak titul navržen od základů,“ řekl Corre. "Je to svět, který neustále žije a je neustále v pohybu. To samé platí pro The Crew. Ke svým přátelům se můžete i nemusíte připojit, ve světě se však děje něco neustále.

Když máte naprostou volnost ve světě, který může nabídnout propojený multiplayer, je to zcela nový a unikátní zážitek. Všechny naše vývojáře nyní navádíme přesně tímto směrem,“ dodal Corre.

Co si o tom myslíte vy? Čeká nás éra sandboxového multiplayeru?

Diskuze (8) Další článek: Microsoft odhalil oficiální headset pro Xbox One

Témata článku: , , , , , , , , , ,