The Elder Scrolls Online přinese měsíční poplatky

Očekávané MMORPG The Elder Scrolls Online nakonec přikluše s pravidelnými měsíčními poplatky. Prý jen tak tvůrci mohou nabídnout hráčům přesně to, co chtějí.

V posledních pár letech skoro všechny online tituly razí cestu Free-2-Play strategií, kde většina obsahu je zadarmo a platící hráči obdrží nadstandartní věci. Bethesda ovšem udělala docela překvapující rozhodnutí, jejich fantasy MMORPG The Elder Scrolls Online bude vyžadovat pravidelné měsíční poplatky. Při koupi obdržíte 30-dní neomezený přístup, poté již musíte zaplatit poplatek v hodnotě $14.99/€12.99/£8.99 za každý měsíc. Počítá se ale i se slevami při koupi na více měsíců najednou.

„Stavíme hru založenou na svobodě, kde sami nebo společně se svými kamarády budete neomezeně cestovat. Každý titul The Elder Scrolls umožnil hráči jít přesně tam, kam chtěl a dělat to, co chtěl. Cítíme, že lepší je za menší poplatek hráči otevřít veškerý obsah, nežli platit za jednotlivé funkce a přístupy,“ zdůvodnil zpoplatnění Matt Firor, prezident studia Zenimax.,

Diskuze (10) Další článek: Plants vs. Zombies 2 – kytky proti zombíkům podruhé (mobilní recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,