The First Templar od tvůrců Tropico 3

Do vypuknutí letošní E3 stále ještě zbývají dva týdny, ale tvůrčí týmy jako by si toho nevšímaly. Vzájemně se předhání v tom, který ohlásí svou hru dřív, a po EA, Sony Online Entertainment a Crafts & Meister přišla řada i na Haemimont Games, tvůrce třetího Tropica.

Tentokrát však Bulhaři opustily prozkoumané vody strategií a s The First Templar vypluly na cestu do rozbouřeného žánru akčních adventur. Jak hra dopadne si však zatím netroufá nikdo odhadovat. Vydání je naplánováno až na první čtvrtletí příštího roku a do té doby se snad objeví víc, než docela nezajímavé screenshoty.

1.jpg2.jpg

Dá se z nich nicméně docela dobře usuzovat, že audiovizuální stránka není (a nejspíš ani nebude) pro vývojáře stěžejní. Hru by naopak chtěli postavit na dvojici hlavních hrdinů - templářském rytíři a šlechtičně obviněné z kacířství - mezi nimiž bude během hraní možné libovolně přepínat.

3.jpg4.jpg

Již nyní se proto spekuluje o možné kooperativní kampani, jež by hře mohla ve výsledku přidat několik bodů k dobru. Stejně jako speciální schopnosti, jenž budou moci vaši svěřenci využívat (každý bude mít k dispozici něco jiného; šlechtična by údajně měla čarovat), a které budete moci postupně vylepšovat.

5.jpg6.jpg

Příběh o spiknutí, cestě za Svatým grálem a tajemstvích Templářského řádu si podle dosavdaních informací užijete pouze na stolních počítačích a X360, avšak není vyloučeno, že platformový výčet brzy rozšíří taktéž třetí Playstation.

Zdroj: Shacknews

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Adventury, Akce
Výrobce: Haemimont Games
Začátek prodeje: Q1 2011
Váš názor Další článek: Nový Harry Potter poprvé v pohybu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,