PC | Xbox One | X360 | PS3 | Vita

The Game Awards 2015: to nejzajímavější pod jednou střechou

Letošní ceny The Game Awards máme za sebou a rozhodně bylo o co stát. Co se nám odhalilo?

Letošní The Game Awards byly opět plné odhalení, her zcela nových i toužebně očekávaných. Bylo oznámeno 10 zbrusu nových herních projektů a my jsme se dočkali i několik překvapení. Nebudeme se tedy zdržovat a půjdeme na to nejzajímavější z akce.

Uncharted 4 a nová postava

První premiérou nemohlo být nic jiného, než veleočekávaný Uncharted 4, který dorazil s pár vteřinami nových záběrů a především odhalením zbrusu nové postavy, která skříží cestu Nathanovi a jeho partě.

 

Psychonauts se vrací

Po mnoha letech dohadů a spekulací to konečně máme černé na bílém - studio Double Fine pro nás chystá šílenou adventuru Psychonauts 2, ve které se vrátí všichni oblíbení hrdinové, jež se dostanou do ještě šílenějších patálií. Návrat hlásí i původní tvůrci, takže si můžeme být jisti, že se dočkáme minimálně stejných kvalit.

Titul odstartoval crowdfundingovou kampaň a chce nasbírat 3 300 000 dolarů.

psychonauts_2_main_art-600x280.jpg

Premiérové záběry z Far Cry Primal

Po oficiálním odhalení jsme se dnes poprvé dočkali také pořádných záběrů z hraní nejnovějšího dílu akční série Far Cry. I když zatím vypadá titul jako datadisk ke čtvrtému dílu, upřímně doufáme, že Ubisoft přinese dostatek novinek, aby nešlo jen o pouhý reskin.

Telltale Games pracují na nové hře s Batmanem

Géniové z Telltale se za posledních několik let postarali o tolik adventurních klenotů, že takřka jakékoliv oznámení z jejich útrob může být jistotou kvality. A TGA nezklamaly. Studio připravuje zbrusu novou hru s Batmanem.

Screen_Shot_2015-12-03_at_9.20.31_PM.0.0.png

Prozatím nevíme, zda půjde o adventuru (s největší pravděpodobností), nebo se Telltale vydá do jiného žánru. Ať už se má situace jakkoliv, na titul se neuvěřitelně těšíme. Hra má vyjít v příštím roce a více informací se snad dozvíme co nevidět.

Quantum Break se pochlubil novým trailerem

Mezi jednotlivými cenami se dostal také nový počin Remedy - sci-fi střílečka Quantum Break, která dorazila s hrstkou nových záběrů v příběhovém traileru.

Harmonix odhalují Rock Band VR

Brýle virtuální reality jsou teď in a každý druhý herní zážitek se snaží přizpůsobit právě jim. Studio Harmonix nás potěšilo oznámením virtuálního zážitku s Rock Band, který vám dá možnost cítit na vlastní kůži hvězdnou kariéru rockové hvězdy.

O titulu toho jinak nebylo řečeno moc, pravděpodobně se jej však dočkáme v prvním čtvrtletí příštího roku společně s brýlemi Oculus Rift.

Shadow Complex Remastered zdarma ke stažení

Skvělá 3D plošinovka Shadow Complex se dočkala moderní předělávky, kterou můžete už nyní zcela zdarma stahovat pro PC na oficiálních stránkách. Hra se dostane později také na PS4 a Xbox One, datum vydání ale zatím nebylo stanoveno. 

Halo 5 Guardians dostává editor Forge

Studio 343 Industries po vydání pátého dílu sci-fi ságy Halo rozhodně nezahálí a oznamuje následující aktualizaci, která přinese očekávaný editor Forge a zbrusu nové multiplayerové mapy pro mód Arena a Warzone. Datum vypuštění bohužel zatím nevíme. 

 

Rise of the Tomb Raider odhaluje Baba Jaga DLC

Do dobrodružství s Larou přibude nová příběhová linka, ve které se archeoložka vydá do tajemného světa Baby Jagy. Trailer je řádně temný.

Tím končíme výčet toho nejzajímavějšího z udělování cen The Game Awards 2015. Dne si shrneme také všechny vítěze v jednotlivých kategoriích. Do té doby zkoukněte uvolněné trailery a videa z her.

Váš názor Další článek: 10 tipů, jak být nekompromisním střelcem v Rainbow Six: Siege

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,