The Lord of the Rings: Gollum dorazí i na novou generaci konzolí

Časopis Edge se pochlubil čerstvou hrstkou informací a detailů z nadcházejícího dobrodružství ze světa Pána prstenů.

Po nedávném odhalení nového dobrodružství z herního světa Pána prstenů se nám v časopisu Edge dostalo dalších informací a detailů z nadcházející akční adventury studia Daedalic Entertainment. Především vývojáři potvrdili, že se hra kromě současné generace konzolí a PC dostane v roce 2021 také na novou generaci.

Dozvěděli jsme i další zajímavosti. Především to, že se tvůrci rozhodli pro svůj vlastní vzhled a vizi pro postavu Golluma. V knihách totiž není specifikováno, jak velká postava je a vývojáři tedy mohli popustit uzdu fantazii. Rozhodně ale chtějí, aby se s postavou dokázali hráči sžít. Ve hře je Gollum již delší dobu posedlý mocí prstenu, je ale stále dostatečně soucitný a vnímavý. 

Daedalic Entertainment The Lord of the Rings Gollum Edge 341 Feabruary 2020 Cover.jpg

Tvůrci slibují také obří úrovně a mapy a propracované stealth mechaniky. Ještě zajímavější je však využití mechaniky rozdvojené osobnosti. Gollum a Sméagol totiž obývají jedno tělo a kromě neustálých rozepří očividně bude muset hráč i často dělat těžká rozhodnutí, která budou mít vliv na příběh. To zní obzvlášť zajímavě. 

Váš názor Další článek: GeForce ukazuje směr k ještě tenčím a lehčím herním notebookům

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,