The Moment of Silence pouze na DVD

The Moment of Silence, připravovaná adventura od House of Tales, spatří světlo světa 5. listopadu, ale pouze v DVD verzi. Jestliže však nedisponujete patřičným hardwarovým zařízením, neklesejte na mysli. Přes online shop na homepage autorů si budete moci hru objednat na čtyřech CD.

V tomto titulu bude svět zobrazen plný konspirace, špiclování a vůbec celkové represe. Paradoxně se vše odehrává v blízké budoucnosti ve futuristickém New Yorku složeném z reálných i fiktivních lokací. Hráč se ocitne v roli Petera Wrighta, úředníka ministerstva informací. Peter si žije šťastným a ničím nerušeným životem, ovšem jen do té doby, co jednoho dne do domu jeho souseda vtrhne SWAT tým a milý spolunájemník se vypaří z povrchu zemského. To nenechá našeho hlavního hrdinu chladným a vydává se zjistit, co se to vlastně okolo něj děje.
The Moment of SILENCE je z technického pohledu konzervativní adventurou, držící se ustálené kombinace polygonových postav na renderovaném pozadí. Měla by nabídnou i klasickou porci logických puzzlů, rozhovorů a rozmanitých lokací. 

  

Zdroj: GamersHell

Váš názor Další článek: Paper Mario 2 : The Thousand Year Door vyjde 12. listopadu

Témata článku: , ,