The Outsider - next-gen thriller

Datum, kdy se na pultech obchodů konečně objeví očekávaná konzole Xbox 360, se nezadržitelně blíží. Důkazem je i oznámení další nové hry. Pod jménem The Outsider se skrývá projekt studia Frontier Developments, které stojí mimo jiné třeba za sérií Roller Coaster Tycoon.

Vývojáři se však od svých oblíbených tycoonů razantně odklonili. Podle prvních informací bude The Outsider thriller – můžeme tak očekávat důraz na příběh a především napjatou atmosféru. V rámci příběhu se přeneseme do Washingtonu DC. Jak už bývá dnes zvykem, bude i hlavní město USA ve své virtuální podobě od své skutečné předlohy k nerozeznání. O věrné zpracování velkoměsta se rozhodně bát nemusíme, neboť stejně jako ostatní next-gen tituly sází i The Outsider na audiovizuální prožitek.

Bohužel se zatím přesně neví, o co ve hře půjde. Z příběhu jsou známy pouze útržky: hráč se převtělí do agenta CIA, který byl obviněn z blíže nespecifikovaného prohřešku. Nutno dodat, že nespravedlivě – takže se musíte postarat o to, aby byl zproštěn obvinění. Nečekají vás však nudné soudní štace, nýbrž přestřelky či rychlá jízda v autech. Autoři navíc slibují možnost řešit situace několika způsoby, jíž by měla sekundovat neuvěřitelná rozloha herního světa. Uvidíme, co se z The Outsider nakonec vyklube. Bohužel zatím nevíme, kdy se tak stane.

Související informace (The Outsider)
Platforma:
Xbox 360, PS3
Typ hry: akční adventure
Výrobce: Frontier Developments

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Hry jsou i pro malé holčičky (a ne zrovna z F.E.A.R.)

Témata článku: , , , , ,