The Sims 4: první uniklé detaily a obrázky

Na internet předčasně unikají první informace a obrázky z chystaných The Sims 4, kde simulace života bude zase o něco reálnější.

Jedna z nejpopulárnějších herních sérií má být oficiálně představena až příští týden v úterý na Gamescom konferenci EA, ale díky zvědavým fanouškům první informace a obrázky vyplouvají na svět už dnes.

Nejzásadnější změnou mají projít pohyby a inteligence vašeho „Simíka“, který bude nyní působit mnohem přirozenějším dojmem. Jeho city a emocionální stavy poznáte například už podle jeho chůze. Sami si zvolíte osobnost, touhy, myšlenky, sociální dovednosti či vzpomínky a tím určíte jeho celoživotní cíl.

1376596464-the-sims-4-renders.png

Poprvé v sérii budou Simíci vyjadřovat své pravé pocity a širokou škálu emocionálních stavů, které jsou ovlivněny například lidmi kolem vás, vzpomínkami, prací, stylem oblékání nebo vámi koupenými věcmi. Díky tomu se mají vytvářet mnohem zajímavější příběhy.

Nové kreativní nástroje pak umožní vytvořit postavu a dům přesně podle svých představ, bez jakýchkoliv zábran. Dále se pak po určité době hraní odemykají různé úspěchy, nové objekty, oblečení apod. Navíc svoje výtvory lze sdílet s komunitou nebo je naopak od jiných hráčů stahovat, díky čemuž lze The Sims 4 neustále vylepšovat. Více bychom se měli dozvědět již brzy, na výstavě.

1376596460-the-sims-4.jpg

Diskuze (6) Další článek: Legacy Of Kain: Nosgoth se chystá, půjde o TPS akci

Témata článku: , , , , , , , , , ,