The Sims2: Seasons jako Roční období

Jak uvedl web thesims2.cz, nový přírůstek do rodiny The Sims 2 změnil své původně anglické jméno na český název. Datadisk Seasons se tak nyní jmenuje oficiálně Roční období, přičemž zároveň s tím se na webu objevilo počeštěné logo včetně herní obálky.

 

Vyplynulo také na povrch mnoho zajímavých informací. Simíci nyní díky proměně ročních období budou snášet okolní prostředí různě. Zatímco v létě se mohou oddávat koupání a opalování (pozor, budou se moci spálit na slunci), na podzim budou spíše uklízet své zahrádky, hrabat listí a připravovat se na dlouhou zimu. Zato jaro má být ideálním období pro seznamování se s ostatními simíky, a to zejména s těmi opačného pohlaví. Každé z těchto ročních období má přitom trvat šest simských dnů, ovšem přechody mezi jarem, létem, podzimem a zimou si půjde vypnout.

Úprav ve hře bude opravdu hodně a dotknou se také oblékání. Asi by nevypadalo nejlépe, kdyby celá rodina seděla u televize v zimní bundě, nebo se promenádovala po zahradě ve spodním prádle v mínusových venkovních teplotách. Díky tomu se oblečení bude dělit na venkovní a domácí, přičemž simíci se mezi oběma prostředími budou převlékat sami a automaticky. Více však už v této fan preview.

Související informace (The Sims 2: Roční období):
Platforma: PC
Žánr: Simulátor života
Výrobce: EA Games
Vydavatel: EA Games
Distributor v ČR: EA Czech
Homepage:
http://thesims2.ea.com/

Zdroj: thesims2.cz

Váš názor Další článek: Nové informace o Hellgate: London

Témata článku: , , , , , , , ,