The Stalin Subway: FPS ze Sovětského svazu

 Doba, kdy hlavní hrdinou akční hry musel být minimálně James Bond, nejlépe však ještě o deset kilo svalů těžší, je dávno pryč. Konkursy na hlavní hrdiny vyhrávají dříve podceňované zástupkyně něžného pohlaví, mechanici nebo dokonce novináři. V ohlášené FPS Stalin Subway se vtělíte dokonce do role důstojníka cizácké KGB! Padesátá léta v Sovětském svazu se sice nemohly vyrovnat děsivým létům třicátým, přesto však nebylo na východě o co stát. Korejská válka za humny, stárnoucí paranoidní vládce a vidina nových mocenských bojů po jeho smrti.

Nic moc doba ani pro důstojníka KGB Gleba Suvorova, do něhož se v Stalin Subway vtělíte. Gleb je nezávisle na své vůli vtažen do mocenských hrátek, které mají vyvrcholit odstraněném Stalina pomocí nové tajné zbraně. Jelikož by přitom mohlo přijít o život mnoho nevinných lidí, rozhodne se Gleb situaci řešit. V průběhu hraní se dostanete na mnohá známá místa ruské metropole, zastřílíte si z dobových zbraní a zabavíte se i v multiplayeru.

Hra je plánována na první čtvrtletí roku 2005.

  

Do Sovětského svazu za studené války se dostanete také v stealth akci Cold War, připravované český týmem Mindware Studios

Související informace (The Stalin Subway):
Homepage hry: není
Výrobce hry: G5 Software
Distributor hry: Buka
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2005

Zdroj: Gamer´s Hell

Váš názor Další článek: RTS Desert Rats vs. Afrika Korps - devět nových obrázků

Témata článku: , , ,