The Walking Dead láká na finální sérii ukázkou z první epizody

Jeden z nejúspěšnějších počinů od Telltale Games má před sebou poslední sérii a řádně na ni chce nalákat všechny fanoušky.

V průběhu tohoto týdne Telltale nejdříve zveřejnilo nový trailer na The Walking Dead a na Comic-conu také ukázalo záběry přímo z nové série, kterou si bude možné zahrát už 14. srpna na PC, PS4 i Xboxu One. O něco později potom i Nintendo Switch.

Všichni, kdo si předobjednají poslední sérii budou mít přístup ke čtyřem epizodám, jakmile budou dostupné. K tomu hráči na PS4 a Xboxu dostanou i všechny předcházející epizody, a to klidně hned. Můžete tedy ještě před vydáním dohnat, co jste zameškali a za cenu poslední série dostanete naprosto kompletní The Walking Dead ságu.

PC hráči dostanou v případě předobjednávky na Steamu, GOG, GamersGate nebo Humble Store desetiprocentní slevu na kompletní balíček The Telltale Everything Walking Dead Bundle. A pokud zvolíte Microsoft Store, dostanete zdarma první sérii The Walking Dead.

Clementine je nyní už zkušenou a nebojácnou přeživší a dostává se do poslední kapitoly svého příběhu. Po letech na cestách, na kterých musela čelit hrozbám všeho druhu ze světa živých i mrtvých našla opuštěnou školu, v níž by konečně mohla najít domov. To ale bude vyžadovat oběti.

Těšit se můžete na rozuzlení emotivního příběhu, kde každý váš pohyb může mít nedozírné následky, protože malý chlapec AJ vás neustále pozoruje a učí se vše právě od vás. Hra bude mít také několik novinek, které nabídnou upravenou kameru, větší svobodu při prozkoumávání světa a také neskriptované souboje. Po vizuální stránce navíc můžete očekávat podporu 4K a HDR.

Vydáte se dokončit cestu Clementine s AJem?

Diskuze (2) Další článek: Z Comic-Conu dorazil nový trailer na kostičkované LEGO DC Super-Villains

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,