The Walking Dead od Overkillu jde na poloviční cenu

Overkill si tohle za rámeček asi nedá. Hru se snaží zachránit starters edicí, která stojí polovunu klasické ceny.

Kooperační zombie střílečka, kterou hráči a kritici přijali velmi vlažně, začíná mít pro své stvořitele destruktivní následky. V zoufalé snaze nalákat hráče a oživit tak komunitu, bez které je prakticky nemožné udržet při životě kooperační hru, se studio rozhodlo pro vytvoření starters edice, která obsahuje kompletní první sezónu. 

"Jednou z nejvíce diskutovaných věcí od samotného vydání byla cena. Po přečtení reakcí komunity jsme se zamysleli nad co nejlepším řešením a výsledkem je, že představujeme starters edici Overkill´s The Walking Dead," stojí v oznámení levné edice hry.

Pokud máte kamaráda, který už zaplatil plnou cenu a má tak přistup i k Season 2, můžete mít ještě větší radost, protože tito hráči vás mohou jako vlastníky starter edice pozvat k plnění misí ze Season 2. Navíc v této levnější verzi hry nenajdete žádné limitace, které by vás musely trápit pocitem znevýhodnění. 

Na neúspěch hry ale nereaguje pouze studio samotné. Velký třesk se seběhl také ve vydavatelství, které hru publikovalo. Vydavatel Starbreeze totiž jenom stěží utíká před bankrotem a snaží se získat alespoň čas k zaplacení svých dluhů. Ředitel společnosti už odstoupil ze své pozice a práci si hledá úplně jinde. Připomeňme, že Starbreeze vydávalo třeba také poměrně oblíbenou akci Payday a případný krach vydavatelství by mohl být nepříjemností pro potenciální pokračování. K dispozici je zatím pouze PC verze hry, konzole si na ni ještě počkají do začátku roku 2019 a nezbývá než doufat, že tou dobou už bude o něco vyladěnější. 

Váš názor Další článek: Crash přjíždí zpět na Playstation, tentokrát si zazávodíme i online

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,