THQ Nordic získává práva na TimeSplitters, je na cestě další díl?

Originální FPS série by se mohla brzy vrátit.

THQ Nordic získalo práva na jednu z klíčových značek pro konzoli Playstation - akční střílečku TimeSplitters. K TimeSplitters se přidává také Secong Sight. Obě hry tvořilo britské studio Free Radical a hlavně TimeSplitters si získali obrovskou fanouškovskou základnu a zaslouženou popularitu. 

Free Radical později přešlo pod Crytek a i ten už zvažoval, že by sérii přivedl zpět k životu. Nakonec ale zůstalo jenom u spekulací a drby vyšuměly rychleji než vitaminová tableta ve vodě.

V současné době je ale Free Radical součástí THQ Nordic a k diskusi se tak zdá být spíš otázka, jestli uvidíme úplně nový díl pamětihodné FPS, nebo předělávku původní série. Deep Silver navíc už hodně dlouho mlčí. Od Homefront: Revolution DLC jsme od nich neviděli ani ň. Je tak klidně možné, že už mají dávno v rukou rozpracovaný projekt, kterému chyběla jenom právní tečka v podobě práv na legendární sérii. 

TimeSplitters vyšlo v roce 2000 na PS2 a okamžitě uspělo mezi hráči i kritiky a dostalo rovnou dva další díly. Která hra ze série byla vaše nejoblíbenější?

Váš názor Další článek: We Happy Few: ať žije zvrácená dystopie! (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,