Thriller The Last of Us se dočká filmové adaptace

Po několikaměsíčních spekulacích jsme se konečně dočkali oficiálního potvrzení. The Last of Us opravdu vyrazí na stříbrná plátna.

O distribuci akčního filmu na motivy hry by se měla postarat společnost Screen Gems, tým ale bude mnohem větší. Na scénáři se bude podílet kreativní ředitel studia Naughty Dog, Neil Druckmann, produkci si vezmou na starost Evan Wells a Christophe Balestra, stejně jako Druckmann a ředitel projektu Bruce Straley, společně se Samem Raimim a jeho firmou Ghost House Pictures.

Když jsem viděl kvalitu scénáře ke hře, věděl jsem, že potenciální divácká základna bude mnohem širší, než jen fanoušci herní předlohy,“ řekl Clint Culpepper, prezident společnosti Screen Gems. „Jsem potěšen, že mi SCEA umožnilo mluvit se studiem Naughty Dog a vysvětlit svůj plán. Máme perfektní tým, který dokáže realizovat naši vizi.

Naše spolupráce se Samem Raimim, Ghost House Pictures a Screen Gems na filmové předloze je skvělým výběrem,“ dodal Evan Wells, prezident Naughty Dog. „Od června, kdy vyšla naše hra, jsme vedli diskuze na téma filmové adaptace a nemohli jsme si vybrat lepší partnery, kteří sdílejí naši kreativní vizi a vysoké standardy.

Co říkáte na tým vy?

Váš názor Další článek: Jack Tretton odchází z pozice šéfa Sony Computer Entertainment

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,