Ticho na fotbalových stadionech mají zahnat efekty ze hry FIFA

Fanoušci fotbalu se v současné době radují z návratu jejich oblíbeného sportu na obrazovky. Ticho na stadionech však působí přinejmenším divně a pomoci má EA se sérií FIFA.

Televizní stanice Sky Sports použije zvukové efekty davu fotbalových fanoušků k částečnému nahrazení skutečné atmosféry na fotbalových stadionech, které po nařízeních spojených s koronavirem zejí prázdnotou. Asi každý fanoušek kulatého nesmyslu a jeho prohánění na zeleném pažitu přizná, že sledování fotbalu bez atmosféry, kterou na stadionu utvářejí diváci je přinejmenším výrazně ochuzené. 

Anglický fotbalová liga se má již brzy znovu rozběhnout a EA právě na ní v posledních letech intenzivně pracovalo, takže ve spojení s Premier League jsou chorály, pokřiky a další efekty tvořené fanoušky poměrně věrohodné. Televize se jich tak chystá využít, "aby replikovala atmosféru zápasů Premier League a fanoušci nepřišli o hluk, který k zápasům neodmyslitelně patří,".

Vše ale bude na volbě diváka a pokud někdo bude chtít zápas sledovat bez těchto vylepšení, nic mu v tom nebude bránit. "Chceme, aby diváci Sky Sports stále cítili všechno a měli ten nejlepší možný diváckých zážitek. I když nemohou být na stadionu nebo zápasy sledovat s jejich rodinami a přáteli," komentoval přidání ruchů ředitel Sky Sports Robert Webster.

Váš názor Další článek: Chystané RPG ze světa Harryho Pottera se prý bude odehrávat po ději knih

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,