Tilted Mill v Americké občanské válce

Období Americké občanské války je v herním průmyslu vcelku neprávem opomíjeno, a tak máme radost z každého počinu s touto tematikou, co se na trhu objeví. Zkušení vývojáři z Tilted Mill (tvůrci takových skvostů, jako je například Children of the Nile nebo Caesar IV) se opět pustili do práce a ještě do konce letošního roku chtějí vyrukovat s titulem nesoucím název Mosby's Confederacy.

VIDEO: 620 'Mosbys Confederacy - trailer'

Ti z vás, co jsou v historii trošku zběhlejší, se už asi trochu šívají, protože jim zmíněné jméno není neznámé. John Singleton Mosby byl jedním z nejdravějších vůdců jižanské Konfederace a bude to právě jeho osoba, kdo se stane vašim virtuálním převtělením. Oproti klasickým strategiím se zde více než naobrovské krvavé bitvy musíte soustředit na pečlivé plánování a celkový spíše sealth postup misí. K vašim službám totiž dostanete vždycky jen velmi malou hrstku vojáků, kteří vám jsou sice oddaní až za hrob, nicméně na straně Unie stojí mnohem početnější a hlavně modernější vojsko, přičemž přímý střet s ním by pro vás měl dosti neblahé účinky.

Všichni příznivci pečlivého plánování budou nadšeni, protože v každé misi máte jednotku, jíž čítají různé druhy vojáků, takže s trochou štěstí a znalostí můžete vytvořit vskutku ďábelskou taktiku. Někoho by sice mohla mrzet trošku slabší grafika, avšak na druhou stranu se nekonají žádné krvavé hardwarové nároky. K hraní titulu vám postačí Win XP/Vista, 1,8 GHz procesor, 512 MB RAM (1 GB pro Windows Vista), 64 MB grafickou kartu kompatibilní s DicectX 8.1 a 350 MB volného místa na disku.

 

mosby_screen_2.jpgmosby_screen_4.jpg
mosby_screen_5.jpgmosby_screen_6.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

 

Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | Kombinace RTS a tahové strategie
Výrobce: Tilted Mill
Váš názor Další článek: První brány Odboje odhaleny

Témata článku: , , , , ,