Tiny Tina’s Wonderlands je nový looter shooter s příchutí fantasy

Po menším úniku to tu máme oficiálně černé na bílém.

O tom, že tvůrci komiksové série Borderlands chystají spin-off se šuškalo už poslední měsíc. Nyní to konečně máme oficiálně potvrzené, jelikož se odhalil spin-off Tiny Tina's Wonderlands. Jde o šílený looter shooter s příchutí RPG a fantasy, který v roce 2022 dorazí na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. 

Ve hře si vytvoříte a upravíte svého vlastního hrdinu a vydáte se do dungeonů plných akce a magie, za poklady, slávou a samozřejmě snahou zastavit zdejšího padoucha, Dragon Lorda. Příběh a veškerá pravidla této zběsilé akce navíc mění samotná Tiny Tina, kterou můžete znát ze série Borderlands. Celý svět se tedy procedurálně mění za běhu a hráči se musí přizpůsobovat. 

"Wonderlands je vyvrcholením více než deseti let vývoje Gearbox Software směrem k RPG střílečce zasazené do fantasy světa," uvedl zakladatel Gearbox Entertainment a výkonný producent Tiny Tina’s Wonderlands, Randy Pitchford. "Pro mě je přenesení zbraní z Borderlands do boje s draky, kostlivci, skřety a dalšími stvůrami v originálním fantasy světě Tiny Tina’s Wonderlands, jako plně vybavené AAA videohře, splněný sen".

Hru bude možné hrát kooperačně až ve čtyřech hráčích a znovuhratelnost bude opravdu velká. 

Váš názor Další článek: Guilty Gear -Strive- : bojovka pro ty nejnáročnější | Recenze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,