Tiny Tina's Wonderlands láká novými záběry i březnovým datem vydání

Magické spojení šíleného Borderlands a deskovek poprvé ukazuje záběry přímo ze hry.

Gearbox a 2K Games odhalili v prvním gameplay traileru kromě novými mechanikami nabitého deskovkového světa také datum vydáni, které bylo stanoveno na 25. března letošního roku. Dočkali jsme se také představení postav, kouzlení i tvoření vlastního hrdiny.

Ve světě podobném populární deskové RPG hře Dungeons&Dragons bude právě Tina vaším průvodcem po fantastickém světě spletitých měst, houbových lesů či hrozivých pevností. Výběrem z několika tříd a unikátní kombinace šesti stromů schopností si vytvoříte vlastního hrdinu, kterého budete moci průchodem hrou postupně levelovat a vylepšovat až dokud se z vás nestane „ultimátní Fatemaker“.

download (2).jpg

Kombinací akčních útoků, schopností a střelných zbraní budete moct sami, nebo až se třemi dalšími kamarády lovit draky, mlátit tlachající kostlivce, žraloky na souši či obrovské bosse. A to v lokálním split-screen multiplayeru nebo online režimu pro více hráčů.

Spolu s talentovaným hercem Andym Sambergem (Jake z Brooklyn Nine-Nine) v roli Kapitána Valentina, komediantkou Wandou Sykes v roli pravidly posedlého robota Frette či herečkou Ashly Bruch vracející se jako Tiny Tina se vydáte vstříc nebezpečnému úkolu. Vaším cílem bude totiž na konzolích Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 i PC (ze začátku exkluzivně v Epic Store) porazit Dračího Lorda, kterého se zhostí Will Arnett, známý například z televizního sitcomu Arrested Development.

Váš názor Další článek: Vylepšené verze GTA V a GTA Online se opozdí. Na PS5 dorazí až v březnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,